Стомакот и расте, а таа блеска- Јована Јоксимовиќ во 5 месец од бременоста

Јована Јоксимовиќ во октомври ќе стане мајка на близнаци, а водителката која е во петтиот месец од бременоста работи со полна пареа и изгледа никогаш подобро!

Папараците ја уловија по излегувањето од Телевизија Пинк, по утринската програма, а Јована беше видно расположена и полна со енергија.

Во кратко, комотно фустанче водителката ги покажа своите секси нозе, па ако се суди според нејзиниот изглед (а се суди) очигледно е дека нема да има никаков проблем со килограмите.