Крштевање од половина милион евра: Цеца ја дочекаа како кралица, а потоа настана вистински хаос

На една прослава во Копенхаген се појавија најпознатите ѕвезди од српската музичка сцена. Ова е едно од најскапите прослави по повод кршетвка во Данска за која српските домаќини наводно издвоиле и до половина милион евра.

 

 

 

 

 

Една од главните ѕвезди била Светлана Ражнатовиќ, која инаку ретко се појавува на вакви настани. Во оваа прилика Цеца добила роза од чисто злато, а бакшишот го давала на своите колеги музичари.

saban2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гостите ги забавувала и Александра Пријовиќ, на која рацете и биле преполни со пари, а сите биле евра.

saban3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Славно поминал и кралот на народната музика Шабан Шаулиќ на кој парите му ги лепеле на чело.

saban4