Дара Бубамара ја остави момчето поради фотографија со албански бизнимен

Фолк пејачката Дара Бубамара. По неуспешниот брак беше во неколку врски но тие завршија неславно.Кога сите помислија дека конечно ја најде сродната душа во кошаркарот Душко Буниќ судбината повторно ги замеша прстите.

Пред неколку дена Дара беше во хрватска да снима спот и таму се виде со албанскиот бизнисмен Ќазим Османи кој беше фатален за неколку нејзини колешки како Ана Николиќ и Наташа Беквалац. Тие направиле заедничка фотографија која некако дошла до Душко кој многу се налутил.

Не помогнале објаснувањата на Дара дека се пријатели и дека ништо не се случило. Љубомората на Душко била посилна од љубовта и тие ја прекинале врската и секаква комуникација.