Продолжува да ја воодушевува публиката со својот сексапил

Дефинитивно, Рада Манојловиќ е една од најзгодните пејачки на Балканот. Таа на секое појавување носи кратки фустанчиња со кои ги истакнува своите совршени нозе.

Српската пејачка Рада Манојловиќ ја воодушеви публиката за време на својот настап во еден белградски клуб. Таа со години го носи епитетот “најзгодна“ меѓу балканските пејачки, а со секое свое појавување докажува дека тоа е така.

На јавните настапи најчесто се појавува во многу кратки фустанчиња со што ги истакнува своите совршени нозе. Така беше и сега.

Зошто присутните гости во клубот не можеа да го тргнат погледот од Рада, погледнете: