„За сите што ни се во срцата, а не се со нас“, Каролина со нова песна

-За сите што ни се во срцата, а не се со нас…

И сите песни да стивнат, сите рози да се скинат, љубовта не исчезнува!

Се надевам дека ќе уживате во нашава топла приказна, прва од новиот албум што за Вас со огромна љубов го подготвуваме, вака поп пејачката Каролина Гочева на Фејсбук ја најави подготовката на новиот музички албум објавувајки и нова песна која се надеваме ќе биде уште една во листата со хитови на Каролина.