Наум повоторно ги собра македонците на едно место во Сиднеј

Хрватскиот центар во Сиднеј.  беше претесен за да ги собере сите македонци кои сакаа да бидат дел од големиот концерт на Наум Петрески со своите пријатели. Тие направија неповторливво доживување, веселба со македонски песни, како од репертоарот на Наум така и од репертоарот на Зуица.

Македонците од оваа далечна земја се веселее на сите тие звуци до доцните часови во ноќта. Наум зад себе остава уште една успешна реализирана турнеја во оваа далечна земја.