Вељко Ражнатовиќ: „Мајка ми ми бранеше да се заминавам со бокс“

Синот на фолк-ѕвездата Цеца Ражнатовиќ и покојниот Жељко Ражнатовиќ-Аркан, младиот Вељко Ражнатовиќ, неодамна постигна голем успех во професионалниот бокс, нокаутирајќи го својот противник Крастјо Јорданов од Бугарија. Неговата популарна мајка со гордост сподели видеа и фотографии од натпреварот, искажувајќи го својот восхит кон синот. Но според зборовите на младиот Ражнатовиќ, не било отсекогаш така…

Отсекогаш сакав да се занимавам со бокс, но имав проблем да се договорам со мајка ми. Но сега, кога го завршив факултетот, одлучив да почнам професионално да се занимавам со овој спорт“, откри Вељко за медиумите.