Никој не очекуваше: Дарко Лазиќ откри детали од врската со Кија Коцкар

Пејачот Дарко Лазиќ, кој се уште не е разведен од сопругата Ана Севиќ, со која има ќерка, открил дека имал врска со Кристина Кија Коцкар, победничка од Задруга 1.

Додека била Кија во реалното шоу се шпекулирало дека била во врска со пејачот, а во шоуто на Огнен Амиџиќ Дарко открива каква била нивмата врска .

-Мислам дека најдобро е да ја прашате Кија. Реков дека несакам ништо да зборувам, прво се бранел, но Огнен Амиџиќ успеал да извелече некои детали од него.

-Беше многу одамна пред Слобо. Тоа беше многу убаво. Ништо сериозно не беше и бевме полнолетни, открил Дарко Лазиќ.