Слушај радио кавадарци во живо

ТОП ЛИСТА за најдобри на годината

Секој ден од десет предложени на листата, слушателите гласаат за песна, пеач и група. На крајот од секој месец, последните три од секоја листа кои ќе добијат најмалку гласови се заменуваат со други три, а тие што ќе добијат најмногу гласови се песна, пеач и група на месецот и остануваат на листата за најдобри на годината на Радио Кавадарци. По пат на гласање на веб страната на Радио Кавадарци или СМС на бројот 144 235 (цената за една порака со вклучен ДДВ е 23,6 денари). Резултатите од гласањето секоја недела во емисијата ,,Желботека,, од 12 до 17 часот и на веб страната на Радио Кавадарци.
 • НАЈДОБРА ПЕСНА

 • Каде сте македончиња група Молика
  30
  Кажи да моја најмила Јордан Митев
  7
  Мирка Тајфата на Дулот
  14
  Цветанке моја Зоран Дамјанов
  14
  За неа Акустико бенд
  18
  Нека пее Тиквешијата Ориентал Бенд
  2
  Лична невеста Харизма Бенд
  36
  Лено мори Анета и Молика
  7
  Запри дожду Нели ти реков
  1
  Што да правам Благица Павловска
  1
 • НАЈДОБАР ПЕАЧ

 • Анета Мицевска
  13
  Миле Кузмановски
  3
  Елена Велевска
  8
  Сузана Гавазова
  11
  Марјан Коцев
  20
  Сузана Спасовска
  5
  Наум Петрески
  5
  Орце Стевковски
  6
  Ангел Стојанов Џамбазот
  12
  Јордан Митев
  16
 • НАЈДОБРА ГРУПА

 • Група Молика
  16
  Арија бенд
  2
  Група Дрим Тим
  6
  Акустико бенд
  32
  Трио Гранде
  11
  Трио Браво
  5
  Група Луда Мара
  2
  Харизма бенд
  39
  Ориентал Бенд
  14
  Енерџи бенд
  3
 • ,,За оние кои веруваат во моќта на радиото,,

  Нашиот тим

  се нашите слушатели...
  Uploaded image

  Трајанка Митрова

  главен и одговорен уредник
  Uploaded image

  Светлана Дарудова

  новинар
  Uploaded image

  Лилјана Митрова

  новинар
  Uploaded image

  Даниела Ѓорѓиева

  презентер
  Uploaded image

  Мануела Анева

  маркетинг

  Емисии

 • ,,Радио за
  целото семејство,,
 • ПРОПУШТЕНИ ЕМИСИИ

  Забава

  Контактирајте не