Слушај радио кавадарци во живо

тиквеш, тиквеш убав крај, ти си прекрасен...

СО ТВОЕТО РАДИО КАВАДАРЦИ...
Uploaded image

Трајанка Митрова

Главен и одговорен уредник
Uploaded image

Лилјана Митрова

Новинар
Uploaded image

Мануела Анева

Маркетинг
  • ,,Куќа на добра музика,,
  • ЕМИСИИ

    НАШИОТ ТИМ

    СЕ И НАШИТЕ СЛУШАТЕЛИ...

    Контактирајте не